Хлебчета лодки

13/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3526692562
"Опитайте тези апетитни и свежи Хлебчета лодки и ще се влюбите в тях !"
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 890
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана9 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хладко мляко разтваряме маята, прибавяме и останалите продукти и омесваме меко тесто. Оставяме тестото да втасва за около 30-40 минути.

След като тестото е готово го разделяме на две и го оформяме на големи лодки, поставяме ги в намазана с олио голяма правоъгълна тава. В купичка разбъркваме яйцата и млякото, прибавяме и натрошеното сирене и внимателно разбъркваме.

Върху хлебчетата разпределяме нарязаните на ситно чушки и магданоз, разпределяме отгоре и яйцата със сиренето, нареждаме нарязани на тънко доматите и най-отгоре поръсваме с настърган кашкавал.

Печем в загрята на 180 градуса фурна за около 20 минути или до готовност. Готовите хлебчета поръсваме с шарена сол.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Plesneva
Plesneva
24.05.2016 22:39
Приличат на турските пидета,страшно вкусни и хрупкави.Пробвайте с плънка от овкусена кайма или суджук,кашкавал и яйце.
0
0
Марияна
Марияна
13.05.2016 19:25
Ще бъдат приготвени, харесва ми рецептата.
0
0
Криси Черникова
Изглеждат много апетитни
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв