Окъпани фусили с масло

13/05/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо199
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата10
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Слагаме макароните (фусили) да се варят в заврялата вода, в която сме сипали една чаена лъжичка сол и няколко капки олио.

Варят се 8 минути, след което се вадят и се охлаждат със студена вода за да не залепват.

В друг съд запържваме маслото след което го изсипваме при макароните, хубаво се объркват и се разпределят в чинии посипват се със захар и натрошено сирене.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Veselina
Veselina
28.10.2016 15:53
250 г. масло е много според мен.
0
0
Ваня Георгиева
И аз така ги обичам.
1
0
Ваня Георгиева
Ухаещи на масло и ванилия.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв