Спагети с охлюви

14/05/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо448
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате пастата по начина, описан на опаковката.

Охлювите се изчистват старателно. (В другите ми рецепти с охлюви съм описала подробна как става това).

Нарязваме маслините и зеления лук и ги сотираме за 2 минути.

Смесваме всичко и добавяме подправки и сосове по собствен вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Ваня Благоева
Страхотна рецепта е, но с тези охлюви нещо не ми допада. Все са ми жилави. Нещо не мога да ги сваря като хората.
0
0
Ваня Георгиева
Не мога да се реша да кусам. Като знам какво е.:(
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 08:11
да, въпрос на виждане е- аз никога не съм имала проблем с това- знам че навсякъде са много скъпи и считани за много полезтъчни и това ми беше достатъчен стимул да започна да ги ям. Рапани ядете ли?
0
0
Катя Благоева
Като малка правих охлуви и бяха малко жилави!
0
0
Катя Благоева
Може и така да съм направила! Защото доста ги варих!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 08:10
може да са преварени, те са точно като воденичките- мускул и се стягат ако ги пресготвиш
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв