Гюзлеми с лапад и сирене

15/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
"Уникално вкусни, направо ги опитайте и се убедете сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 261
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лапада измиваме и попарваме в солена вода, изцеждаме и леко го запържваме с малко олио и джоджен.

Добавяме и яйцето към лапада. Върху една кора разстиламе малко от лапада, натрошаваме от сиренето и малко масло.

Краищата сгъваме така че да се получи квадрат и притискаме, за да не се отворят. Пекат се от двете страни в тиган с малко олио.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Катя Благоева
Много хубава рецепта!
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
15.05.2016 12:49
Обичам всякакви турски вкусотии и гюзлемите са едни от тях.И аз ги предпочитам с по фини кори,но въпрос на вкус :)
0
0
Ваня Георгиева
Благодаря ви че харесвате рецептата.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв