Гюзлеми с лапад и сирене

15/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1358137713854
"Уникално вкусни, направо ги опитайте и се убедете сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции12 бр.
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 295
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана8 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лапада измиваме и попарваме в солена вода, изцеждаме и леко го запържваме с малко олио и джоджен.

Добавяме и яйцето към лапада. Върху една кора разстиламе малко от лапада, натрошаваме от сиренето и малко масло.

Краищата сгъваме така че да се получи квадрат и притискаме, за да не се отворят. Пекат се от двете страни в тиган с малко олио.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Катя Благоева
Много хубава рецепта!
0
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
15.05.2016 12:49
Обичам всякакви турски вкусотии и гюзлемите са едни от тях.И аз ги предпочитам с по фини кори,но въпрос на вкус :)
0
0
Ваня Георгиева
Благодаря ви че харесвате рецептата.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!