Gotvach.bg»Рецепти»Баница»Гюзлеми»Гюзлеми с лапад и сирене

Гюзлеми с лапад и сирене

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
Гюзлеми с лапад и сирене
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 2
15/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
12 бр.
"Уникално вкусни, направо ги опитайте и се убедете сами"

Необходими Продукти

  • кори за баница - 1 пакет (Одрински)
  • лапад - 2 шепи пресен
  • яйца - 1 бр.
  • сирене - 200 г
  • масло - 50 г краве
  • джоджен
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лапада измиваме и попарваме в солена вода, изцеждаме и леко го запържваме с малко олио и джоджен.

Добавяме и яйцето към лапада. Върху една кора разстиламе малко от лапада, натрошаваме от сиренето и малко масло.

Краищата сгъваме така че да се получи квадрат и притискаме, за да не се отворят. Пекат се от двете страни в тиган с малко олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
Много хубава рецепта!
17.05.2016 14:35
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Обичам всякакви турски вкусотии и гюзлемите са едни от тях.И аз ги предпочитам с по фини кори,но въпрос на вкус :)
15.05.2016 12:49
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Благодаря ви че харесвате рецептата.
15.05.2016 12:47
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Изглеждат много добре. Рецептата е много хубава.
15.05.2016 12:41
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Да и с фини кори става много добре но по малко плънка трябва да се слага.
15.05.2016 11:06
1
Покажи всички подкоментари
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Според мен с фини кори стават по вкусни,пробвала съм и с одрински но ...
15.05.2016 10:09
Евтини Рецепти
Евтини Рецепти
Много обичаме гюзлеме,но не съм пробвала с лапад.
15.05.2016 10:06
Илияна Димова
Илияна Димова
Много ми хареса рецептата , сложих при любими рецепти
15.05.2016 10:03