Свинско с грах и картофи

16/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф98412329083
"Любим вкус от детството! Благодарности на Ваня, че ни подсети!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 198
  • Преглеждания за месеца148
  • Преглеждания за седмицата39
  • Коментирана6 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера запържваме късчетата свинско месо, добавяме и нарязания лук и морков.

Заедно позапържваме и добавяме червен пипер, сипваме вода и граха.

Така се варят около 30 минути.

Картофите измиваме и нарязваме на кубчета. Сипваме и тях при месото.

Варят се до готовност, след което поръсваме със магданоз.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Ваня Георгиева
Чубрицата я слагам докато се готви, за малко аромат а магданоза на края.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 22:36
Аз досега съм слагала по 1 картоф само колкото да сгъсти, ще опитам с повечко.
0
0
Албена
Албена
16.05.2016 22:21
Само магданоз имах в предвид.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв