Панирани калмари в белтък

16/05/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 553
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Калмарите нарязвам на тънко, около 3 мм. Овалвам в брашно с малко сол.

Загрявам тиган с повече олио.

Всяко парченце потапям в разбъркан белтък и пържа в загряло олио за 2 мин.

Изваждам върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ваня Георгиева
А белтъка на сняг ли го правиш или по течен.
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
16.05.2016 21:40
Да е разкъсан, не на сняг!
0
0
Ваня Благоева
Аз никога не съм приготвяла вкъщи, но с цяло яйце панировката няма ли да е по-хубава?
1
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
16.05.2016 22:38
аз съм ги правила и с цяло яйце и също са супер, важното е да не ги пресготвите, че бързо се стягат
2
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
16.05.2016 17:22
Такава ми беше поръчката, да ги направя както на заведението....
0
0
Ваня Георгиева
Обожавам ги лятото на морето, но миналото ни дадоха такива дебело нарязани че ми идваше да ги върна. :)
1
0
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
16.05.2016 17:21
Като всяко нещо и това си има тънкости!
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв