Бисквитена торта с ванилов пудинг

17/05/2016
Gergana Tsvetanova
отGergana TsvetanovaПомощник Готвач30173401
"Знаете, че торта не отказваме, никога "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 507
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • бисквити - 1 опаковка за торта
  • прясно мляко - 500 мл
  • пудинг - 1 бр. ванилия
  • захар - 5 с. л. кристална
  • сладкарска сметана - 200 мл течна
  • еспресо - 1 ч. ч. силно
  • ягоди - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кремът се приготвя като млякото се кипва, слага се захарта и пудинга. Вари се до сгъстяване, оставя се да се охлади.

Сметаната се разбива и сe добавя към студения крем. Бисквитите се потапят в еспресото и се редят във форма за торта, покриват се с 1/2 от крема, поръсват се нарязани ягоди.

Подрежда се втори пласт по същия начин от бисквитите, покриват се с останалия крем. Тортата се украсява с ягоди, сметана и шоколад.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Ваня Благоева
Разкошна торта. Браво!
0
0
Катя Благоева
Богато е пригатвен!
0
0
Ваня Георгиева
Наслада за окото!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв