Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Бисквитена Торта»Бисквитена торта с пудинг и еспресо

Бисквитена торта с пудинг и еспресо

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
4453k7184k2
Бисквитена торта с пудинг и еспресо
Снимка: Gergana Tsvetanova
1 / 2
17/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5
"Знаете, че торта не отказваме, никога"

Необходими Продукти

  • бисквити - 1 опаковка за торта
  • прясно мляко - 500 мл
  • пудинг - 1 бр. ванилия
  • захар - 5 с.л. кристална
  • сладкарска сметана - 200 мл течна
  • еспресо - 1 ч.ч. силно
  • ягоди - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кремът се приготвя като млякото се кипва, слага се захарта и пудинга. Вари се до сгъстяване, оставя се да се охлади.

Сметаната се разбива и сe добавя към студения крем. Бисквитите се потапят в еспресото и се редят във форма за торта, покриват се с 1/2 от крема, поръсват се нарязани ягоди.

Подрежда се втори пласт по същия начин от бисквитите, покриват се с останалия крем. Тортата се украсява с ягоди, сметана и шоколад.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Благоева
Ваня Благоева
Разкошна торта. Браво!
17.05.2016 16:30
К К
К К
Богато е пригатвен!
17.05.2016 13:52
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Наслада за окото!
17.05.2016 09:44