Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Телешко Задушено»Рамстек с лук и задушени зеленчуци

Рамстек с лук и задушени зеленчуци

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Рамстек с лук и задушени зеленчуци1 / 2
22/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
165 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • телешко месо - 800 г
  • лук - 6 глави
  • домати - 2 бр.
  • моркови - 2 бр.
  • целина - ½ глава
  • дафинов лист - 1 бр.
  • масло - 125 г
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • магданоз - ½ връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на ивици и го задушаваме до омекване в мазнината.

Изваждаме го и в същата мазнина задушаваме нарязания на едро лук, целина и моркови. След 2-3 минути добавяме ситно нарязаните домати и червен пипер.

В съд от йенско стъкло слагаме изпърженото месо и отгоре изсипваме задушените зеленчуци.

Печем ястието на 200 градуса за около 2 часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: