Мини саралийки

18/05/2016
enggell2020@abv.bg
отenggell2020@abv.bgГотвач278565951
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции20 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо516
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа смесвам нарязаните орехи, канелата и захарта, разбърквам. Корите разрязвам на 4, така ще се получат 20 мини саралийки.

Всяко листче намазвам леко с четка с малко олио и с 1 ч. л. слагам от плънката. Завивам, като първо прибирам краищата. Подреждам в тава върху хартия за печене. Пека до зачервяване.

Сиропа слагам да се вари на котлона, щом се разтопи захарта свалям от котлона. Изстиналите саралийки потапям в топлия сироп, оставят там за няколко часа.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар