Песто Дженовезе

08/10/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваИноватор9049293
"Обожаваното от мнозина Песто Дженовезе се приготвя много лесно! Вижте как!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 379
  • Преглеждания за месеца75
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете кедровите ядки в тиган без мазнина, докато започнат да ухаят. Измийте босилека и го подсушете. Обелете чесъна.

Пюрирайте заедно тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране.

Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар