Песто Дженовезе

08/10/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваДарт Вейдър90510328
"Обожаваното от мнозина Песто Дженовезе се приготвя много лесно! Вижте как!"
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо18 365
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечете кедровите ядки в тиган без мазнина, докато започнат да ухаят. Измийте босилека и го подсушете. Обелете чесъна.

Пюрирайте заедно тези съставки и добавете след това на тънка струйка зехтина при непрекъснато пюриране.

Овкусете със сол и съхранявайте в хладилник. Песто Дженовезе е подходящ за паста, салати, като подправка за препечен хляб.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!