Ирландски хляб без месене

19/05/2016
enggell2020@abv.bgот enggell2020@abv.bgГотвач 1x
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо672
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Смесват се всички съставки в купа, объркват се.

Изсипва се на маса/ плот и се дооформя тестото, ако е необходимо се добавя още малко брашно. С остър нож се правят разрези.

Пече се за 40 минути на 190 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Сия Рибагина
Сия Рибагина
19.05.2016 22:06
Много мой любим соден хляб,получил се е уникално,характерно за него е точно тази твърда,напукана коричка.Може да се направи и с два вида брашно,типово и бяло или с овесени трици,но при всички случаи си заслужава да се опита.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв