Пилешки късчета фантазия

19/05/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
"Знаете ли защо тази рецепта е кръстена така? Защото ви е бедна ФАНТАЗИЯТА колко е вкусна "
Приготвяне5 мин.
Готвене50 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 404
  • Преглеждания за месеца1883
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива и нарязва на хапки, слага се в малка тавичка, поръсва се със сол, черен и червен пипер и се залива с виното, слага се да се пече на 180- 200 градуса за около 30 минути.

Докато месото се пече си почистваме и нарязваме лука, тиквичката (на ситно), домата (много ситно) и магданоза.

В купа сипваме млякото, водата и сиренето, разбъркваме хубаво и прибавяме и магданоза, домата и щипка захар.

След като месото се е позапекло го изваждаме, прибавяме тиквичката и лука, разбъркваме и заливаме с готовата смес, отново разбъркваме всичко да се смеси равномерно и връщаме тавата във фурната, изпичаме напълно.

След като е готово поръсваме със ситно нарязан пресен чесън.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Десислава
Десислава
04.08.2017 11:40
Не е нужно да е пилешка пържола от бут, а цяло пилешко бутче, което можем да си обезкостим сами.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв