Руло Стефани от домашна кайма

20/05/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф718302204
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо587
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се приготвя каймата. В тенджера се слага каймата, натрошава се хлябът, рендосва се лукът, добавя се кимион, черен пипер, сол, разбиват се яйцата, добавя се содата и се залива с газираната вода.

Омесва се добре и се оставя в хладилник за 2-3 часа да стегне.

Сварените яйца се разделят на две, киселите краставички се режат на ивици, кашкавалът също.

Морковите се сваряват малко, за да омекнат леко и също се режат на ивици.

Вземаме найлон, навлажняваме го. Вземаме от каймата по една две шепи, разстиламе върху найлона, слагаме от плънката по средата и с помощта на найлона увиваме на руло.

Овалват се в брашно и се пържат в загрято олио от всички стани.

Така, докато свърши каймата.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар