Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Яхния»Яхния с бакла и джоджен

Яхния с бакла и джоджен

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528512331k2
Яхния с бакла и джоджен
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 3
21/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
3
"Постна яхния с бакла - една рецепта, която искате да опитате"

Необходими Продукти

  • бакла - 1/2 кг
  • лук - 1 глава
  • домати - 1 бр.
  • джоджен - 5 стръка
  • олио
  • сол
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържва се лукът.

Добавя се измитата бакла, да се задуши, слага се червеният пипер и солта.

Залива се с гореща вода, да се свари.

Малко преди готовност се слагат доматите и джодженът.

Сервира се топла.

Върви с кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: