Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Пилешки сърца с ориз и праз

Пилешки сърца с ориз и праз

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528432339742
Пилешки сърца с ориз и праз
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
21/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
75 мин.
Порции
7

Необходими Продукти

  • пилешки сърца - 1 тарелка
  • ориз - 1 купа
  • зелен лук - 5 - 6 стръка
  • праз - 10 см
  • маруля - 1 малка
  • олио
  • сол
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се сваряват.

В тиган се запържва лукът, празът и марулята. Добавя се оризът, да се попържи малко, и солта.

В тава се изсипва оризът, разстилат се сърцата, ръси се магданозът и се полива с бульона.

Пече се до готовност.

Върви с пролетни салати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: