Бяла риба плакия

15/10/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Перфектното ястие - лесно за приготвяне и с впечатляващ резултат "
Приготвяне70 мин.
Готвене40 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 427
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарежете рибата на парчета, посолете ги и ги полейте с прясно изцеден лимонов сок. Сложете я да престои за 1 час в хладилника.

Нарежете лука и морковите и ги сложете да се запържат в сгорещената мазнина. Овкусете с черния пипер, дафиновия лист, бахара, скълцания чесън и солта.

Долейте малко топла вода и прехвърлете зеленчуците в тава. Отгоре подредете парчетата бяла риба и сложете да се пече в предварително загряна умерена фурна.

Към края разбийте яйцето с киселото мляко и брашното и залейте запечената риба. Оставете да се пече до златист загар на заливката. Поднесете порция бяла риба плакия леко охладена с украса от див лук.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 5
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти