НЕпържени филийки

22/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3526692562
"Баба разбра за високия холестерол на дядо и веднага взе мерки "
Приготвяне5 мин.
Готвене5 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 136
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

  • За две филийки
  • хляб - 2 филийки
  • яйца - 1 бр.
  • сол - щипка
  • олио - за намазване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива хубаво със щипка сол.

Включваме сандвич тостера да загрее и щом загрее, мажем с помощта на четка малко олио на дъното на тостера, след това потапяме филийката в яйцето и от двете страни и я слагаме в тостера.

Така приготвяме и другата филийка и след като я сложим в тостера, го затваряме.

Филийките няма да могат да се изпекат от двете страни едновременно затова след като се изпекът от едната страна ги обръщаме от другата.

Ако искате филийките да са по хрупкави ги печете повече време.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар