Домашна лютеница с наденица

22/05/2016
Катя Благоева
отКатя БлагоеваГотвач157733871
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 115
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се рендосват на ренде и се слагат да се изкипят. През това време в печката се слагат чушките да се пекат. Като се изпекат, се оставят да изстинат, а след това се обелва и нарязват на по големи парчета.

След като се изкипят доматите, се посоляват и се подслаждат със захар и им се добавя малко олио и печените чушки и се оставя да покипи така 10 минути. След това се сваля от огъня.

В дълбок тиган вземаме и нарязваме лука като за готвене и го слагаме да се запържи. След като омекне, го сваляме от огъня. Вземаме в средна тава и нарязваме наденицата на кръгчета и слагаме там запържения лук и лютеницата и разбъркваме и слагаме малко олио отгоре.

След това слагаме да се пече в предварително загряна фурна на 200 градуса, докато се запече. След като е готова, се вади от печката и се рендосва чесънът и се разбърква.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар