Вкусно агнешко с много лук

23/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
"Агнешко с пресен лук - ето на това му се казва истинска класика в кухнята "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 900
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 2 кг
  • зелен лук - 3 - 4 връзки
  • червен пипер
  • джоджен - пресен
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото на големи порции. Посоляваме и обилно натриваме със червен пипер и сол.

Нарязваме пресния лук и го слагаме на дъното на тавата.

Наситняваме джоджена и го добавяме с олиото, малко червен пипер, черен пипер, сол и объркваме.

Подреждаме порциите месо и доливаме вода.

Слагаме да се пече на умерена фурна до зачервяване.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар