Вкусно агнешко с много лук

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
23/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
170 мин.
Порции
6
"Агнешко с пресен лук - ето на това му се казва истинска класика в кухнята"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 2 кг
  • зелен лук - 3 - 4 връзки
  • червен пипер
  • джоджен - пресен
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме агнешкото на големи порции. Посоляваме и обилно натриваме със червен пипер и сол.

Нарязваме пресния лук и го слагаме на дъното на тавата.

Наситняваме джоджена и го добавяме с олиото, малко червен пипер, черен пипер, сол и объркваме.

Подреждаме порциите месо и доливаме вода.

Слагаме да се пече на умерена фурна до зачервяване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: