Постна манджа с тиквички и чесън

24/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1350137013734
"Днес сме ви приготвили едно разкошно и диетично ястие с тиквички, ориз и пресен лук - изпратено от Елховския край!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 907
  • Преглеждания за месеца184
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме тиквичките на дребни кубчета, а лука - на кръгчета, и слагаме да се запържват заедно.

Добавяме лъжичка червен пипер и доливаме с вода, но не много - около 4-5 ч.ч.

Когато поври малко, слагаме и главите чесън и оставяме около 15 минути да ври, след което сипваме ориза.

Когато се свари оризът, поръсваме със джоджен.

Опитайте, много вкусна зеленчукова селска манджа, която баба ми приготвяше и ми стана любима.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар