Лятна манджа с патладжан

24/05/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Докато е лято и има пресни патладжани, не пропускайте да приготвите и тази невероятна лятна манджа!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 981
  • Преглеждания за месеца425
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме патладжана на едри кубчета и слагаме в купа със солена вода (повечко сол), така му излиза горчивината.

Нарязваме лука на едро със чушките. Слагаме да се пържат лукът, чушката и патладжанът.

Като се позапържат, сипваме буркана с домати или ако имате, което е най-добре, пресни обелени домати.

Като се посгъстят, може да се добави малко размито брашно за леко сгъстяване.

Поръсваме с магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар