Мини пици с патладжан

25/05/2016
Наталия Петрова
отНаталия ПетроваГотвач3536692572
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо295
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се почиства и се нарязва на шайби, слага се в гевгир, посолява се и се оставя за около половин час.

След като патладжанът се е отцедил, го изплакваме и подсушаваме с кухненска хартия, слагаме го в купа, поръсваме малко олио и го овалваме в него.

Загряваме тиган и в него нареждаме да се пекат шайбите патладжан. След като се изпекат и от двете страни, ги нареждаме в тава върху хартия за печене.

Върху патладжана слагаме резени домат, салам и парче топено сирене.

Печем в загрята на 200 градуса фурна за 5 мин. След като са готови, сервираме с майонеза и кетчуп.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!