Домашни дюнер питки

28/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф105312439963
"Вече ще правим питките за дюнер само вкъщи, защото така са най-вкусни "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 169
  • Преглеждания за месеца192
  • Преглеждания за седмицата86
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, гасим содата и бакпулвера във киселото мляко. Замесваме меко тесто.

Тестото разделяме на толкова топчици, на колкото питки искаме.

Тестото трябва да се направи малко по-твърдо от обичайното и ако ви лепи, слагайте повече.

Готовите разточени питки печем на загрят тиган без мазнина.

Запичаме от двете страни и ако искаме да са меки, ги завиваме.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Vildan Ahmedova
Vildan Ahmedova
04.08.2016 10:56
Ето това ми трябваше, много благодаря за тази рецепта
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв