Задушен петел

04/02/2012
от ТаняНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 513
  • Преглеждания за месеца183
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4,1 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След няколко минути се прибавя и виното, брашното размито с доматеното пюре, подправките и 100 мл вода.

Вари се на тих огън, докато месото по умекне. Прибавят се и задушените в масло гъби и се доварява.

Накрая се прибавя и нарязания магданоз.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар