Стерилизирано кисело зеле

29/05/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1346136513664
"Не бива да се притеснявате, че в края на зимата може да ви остане кисело зеле. Ние ще ви покажем как да го запазите и да му се наслаждавате още дълго!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 211
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Както е зелето от кацата или бидона, го изстискваме леко и го режем на дребно.

Пълним компотени буркани, като постоянно го натискаме, за да стане плътно и да няма въздух, и да си остане със собствената чорба.

Затваряме с винтови капачки или със обикновени със затварачка. Слагаме бурканите в казан с вода да се облеят и като водата заври, засичаме 20 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар