Патладжани с царевично брашно

29/05/2016
ВИЛИ-Виолета Матеваот ВИЛИ-Виолета МатеваМастър Шеф 8x
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо462
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • патладжани - 1 бр.
  • олио - 1 к.ч. за пържене
  • царевично брашно - 1 к.ч.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се патладжанът на колелца и се поръсва със сол.

Оставям за 30 минути да си пусне горчивия вкус, после обилно се изплакава с вода и се подсушава.

Овалваме в царевичното брашно и пържим в загрято олио до златисто с хрупкава царевична коричка.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
29.05.2016 21:41
Мека сърцевина на патладжана с хрупкава коричка-трябва да е вкусно.Аз обикновено смесвам царевичното брашно с пшеничено.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв