Вегетариански фусили

29/05/2016
Monika Ivanova
отMonika IvanovaМастър Шеф43210643674
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо342
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявате фусилите за 10-12 минути в подсолена вода.

Докато те се варят, белим и режем гъбите, настъргваме моркова и слагаме олиото в тиган на котлона да се загрее.

Когато се е сгорещило, слагаме печурките и моркова в него и след 2-3 минути, добавяме граха и сметаната.

Изцеждаме фусилите и ги размесваме с готовия зеленчуково-сметанов сос.

Настъргваме кашкавал и разбъркваме отново. Поднасяме ги украсени с маслинки.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар