Пълнени тиквички с яйца

29/05/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
"Страхотна рецепта за любителите на вкусното хапване !"
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 115
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Тиквичката се измива разрязват се на две и се издълбават (като лодки).

След като сме издълбали тиквичките, ги посоляваме, чукваме вътре внимателно по едно яйце и слагаме във фурната, да се пекат на 200-220 градуса за 15 - 20 мин. или до готовност.

Пет минути преди да са напълно готови тиквичките, отваряме фурната и поръсваме по ръбчето на тиквичките настърган кашкавал.

След като са изпечени, изваждаме и поръсваме със сол, черен пипер и накъсваме малко магданоз отгоре им.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ivo
Ivo
05.06.2016 12:01
За 20 минути на 200-220 гр. яйцата ще се вкоравят , което не е добре.
2
0
ВИЛИ-Виолета Матева
В плънката имам и малко натрошено сирене за повече вкус :)))
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв