Пикантна разядка с патладжан

29/05/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
"Любима лятна разядка, която можем да си похапваме всеки ден! Поднесете с препечена филийка и се насладете на страхотния вкус"
Приготвяне5 мин.
Готвене50 мин.
Общо55 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 208
  • Преглеждания за месеца974
  • Преглеждания за седмицата150
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се разрязва по дължина и поръсва със сол, оставяме да се оцежда (30 минути).

След като е готов го изплакваме и слагаме във фурната да се пече до готовност (35-40 минути на 180-200 градуса).

Изпечения патладжан оставаме да поизстине, след което го обелваме и нарязваме на много ситно, към него прибавяме ситно нарязаните подправки, сол и олио на вкус и ситно нарязаните люти чушлета.

Разбъркваме хубаво и сервираме.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар