Панирани миди с бира

30/05/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру197584170514
"Хем са с бира, хем вървят идеално със студена бира...какво повече да искаме? "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 091
  • Преглеждания за месеца559
  • Преглеждания за седмицата61
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мидите се измиват и почистват. В тиган се загрява олио, сипват се мидите и магданозът, без да се реже, и се задушава с капак за 3 минути, докато се отворят.

После се изваждат в куп.а Приготвя се панировка от дадените продукти, разбърка се на паста.

Топим мидите в панировката и пържим в загрята мазнина. Поднасяме с резен лимон и студена бира.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

ВИЛИ-Виолета Матева
Ваня ,те се продават изчистени само се измиват много добре и това е Аз само веднъж съм готвила миди и не ги обичам
0
0
Ваня Георгиева
Не се ли слагат да се киснат с оцет или нещо за изчистване. Само веднъж съм яла и се натрових и сега все си мисля че се правят нещо преди това.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв