Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Ципура на барбекю

Ципура на барбекю

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Ципура на барбекю
Снимка: Севда Андреева
1 / 3
31/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
16 мин.
Общо
36 мин.
Порции
2
"Ципурата е страшно вкусна риба, особено когато е приготвена на барбекю - няма да ни омръзне на го повтаряме"

Необходими Продукти

  • ципура - 2 бр.
  • зехтин - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • лимони - 1/2 бр.
  • мащерка - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибите и ги натъркваме с лимона, посоляваме ги и ги ръсим с мащерката.

Загряваме барбекюто и го намазняваме със зехтина.

Поставяме рибите и ги печем по 8 минути от всяка страна.

Сервираме с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ципурата е много вкусна риба, може да се добави малко дивисил освен мащерката.
31.05.2016 11:01