Сьомгова пъстърва с билкова коричка

31/05/2016
Plesnevaот PlesnevaПомощник Готвач 2x
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 533
  • Преглеждания за месеца312
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Днес взехме едно голямо филе от сьомгова пъстърва и тази идея внезапно се оформи в главата ми.

Изпекох 4 филии хляб, блиндирах ги с връзка накълцан магданоз, чесън, сол и малко черен пипер.

Добавих лимонов сок и зехтин, за да се получи смес, с която да мога да намажа филето.

Преди да го намажа почистих с пинсета костите. Сложих хартия за печене на тавата, намазах я с масло и сложих внимателно филето.

След като го намазах старателно навсякъде със сместа (виж снимките) го мушнах в предварително загрята на 180 градуса фурна. Пекох докато не се зачервиха крайчетата на филето.

За гарнитура изпекох пресни картофки в масло, чесън и копър.

Приятен апетит!подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар