Боб с яйца

02/06/2016
Катя Благоева
отКатя БлагоеваПомощник Готвач157733871
"Вкусно и по нашенски, кой иска втора порция?"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо703
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата19
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се сварява. След това в тиган се нарязват двата вида лук и се запържват с олио, като са готови се добавят червеният пипер и доматите за 10 минути.

След това се изсипва сместа при боба и се оставя да покипи около 20 минути, подправя се с чубрица на вкус.

Бобът трябва да е по-гъст. След това се слага едно яйце отгоре и се захлупва с капак, се оставя за 10 минути и се сваля от огъня.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
03.06.2016 15:44
Нали и аз това казвам, че се сварява в боба. Искам да кажа, че не е пържено или не са повече и не се бъркат.
1
0
Катя Благоева
Да точно така , много вкусно ястие и става бързо и много вкусно!
0
0
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
02.06.2016 20:33
Щом е само 1 яйце и то сварено в боба, мога и да пробвам.
1
0
Катя Благоева
Не яйцето не е сварено, а сорово се слага и за 10 минути се сварява и е много вкусно!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв