Паниран кашкавал с галета

02/06/2016
Анонимен
отАнонименГотвач1968561
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 215
  • Преглеждания за месеца381
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем кашкавала на правоъгълници или кубчета и го слагаме за малко във фризера.

През това време слагаме олиото да загрее на котлона и си приготвяме панировката: разбиваме яйцата с малко сол. Вадим кашкавала от фризера и последователно го овалваме в брашно, яйце, галета и пак яйце.

Слагаме го в сгорещеното олио и пържим от двете страни до златисто.

След това го вадим и поставяме на домакинска хартия, за да отнемем част от мазнината. Сервираме със свежа салата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Деси Маринова
Да, само да се охлади за 2-3 минути. Не пръщи при пържене като ако има вода, ако това ме питате.
1
0
Катя Благоева
Не1 Просто мислех, че ако е топъл и не се слага в хладилника че може да пръщи!
0
1
Катя Благоева
Кашкавала не го оставяш да се стегне, а само да се охлади? Нали не пръщи при пържене?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв