Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Аламинути»Паниран салам с гарнитура от зеле

Паниран салам с гарнитура от зеле

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Паниран салам с гарнитура от зеле
Снимка: Лидия - Гери
1 / 2
06/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • колбас - 1 парче салам /хамбургски, телешки/
  • яйца - 3 бр.
  • брашно
  • олио
  • оцет
  • зеле
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Саламът се нарязва на парчета и последователно се оваля в брашно и яйце и се пържи в сгорещената мазнина.

Поднася се с гарнитура от нарязано зеле, овкусено със сол, олио и оцет.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: