Сух таратор от моркови

06/06/2016
Plesneva
отPlesnevaПомощник Готвач1723512522
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо951
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настъргвам 15-20 моркова, рендосвам ги и ги задушавам в малко масло и олио.

Изцеждам ги добре от мазнината и добавям цеденото мляко, сол и чесън на вкус.

Съветвам ви да я оставите поне час в хладилника преди консумация, за да поеме вкусовете на подправките.

Гарантирам ви перфектна разядка!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Nikol
Nikol
06.06.2016 23:07
А защо се нарича таратор,по-скоро е като млечна салата?!?Не е забележка просто ми е интересно името.
0
0
Plesneva
Plesneva
07.06.2016 09:21
Разядката е турска,не съм измислила аз името и не съм сигурна каква е историята.Те нали за всичко си имат легенди :)
1
0
Христилияна Личева
Стана страхотно на вкус!!!
1
0
Plesneva
Plesneva
06.06.2016 22:38
Благодаря,наистина е много леко и е подходящо за горещите летни дни.
0
0
Diana
Diana
06.06.2016 22:06
Interesna recepta, oshte utre shte q probvam :)
1
0
Plesneva
Plesneva
06.06.2016 22:39
Няма да съжалявате.Чудесна разядка преди хапване или за аператив.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв