Зелен боб с наденица и тиквички

06/06/2016
Катя Благоева
отКатя БлагоеваПомощник Готвач157733871
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо158
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В средна тенджера слагаме да нагреем олио и нарязваме лука и го слагаме при олиото, да се запържи. След като е готово, към него прибавяме нарязания домат и червен пипер и оставяме за 5 минути.

След това сипваме водата и нарязания на колелца салам и чакаме да кипне.

Като кипне водата се оставя така 10 минути и се слага тиквичките и зеления боб, на който предварително сме изцедили водата. След това оставяме така 5 минути да покипи.

Приготвяме си брашното със студена вода и го разбиваме, като боза да стане, и след това го слагаме за соса и оставяме така 15 минути да кипи, ката бъркаме с лъжица да не се прихване.

След това слагаме чубрицата, която сме нарязали на ситно, и посоляваме на вкус и сваляме от огъня.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар