Пъдпъдъчи хапки

07/06/2016
Албена
отАлбенаИноватор32070510933
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо228
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки се смесват в купа. Почистените пъдпъдъци и филенца се поставят в купата едно по едно и се овалват хубаво с подправките.

Във всеки пъдпъдък се поставя резенче топено сирене, след което се обвива с тънко парче бекон.

За да не се развие може да го забодем с клечка за зъби. По същия начин правим и пилешките филенца. В средата на всяко поставяме топено сирене и увиваме с бекон.

Всичко се подрежда на дъното на предварително подмазана с мазнина йенска тавичка. Поливаме с виното. Захлупваме с капак и печем до готовност.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар