Пълнена плескавица в було

07/06/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Рецепта за сръбски и български гурмани! "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо939
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата със ситно нарязания лук, подправките и малко вода. Оставете в хладилника за няколко часа, да се смесят хубаво ароматите. Разделете каймата на четири равни части.

Всяка част разделете на две. Разплескайте едната част, върху нея наредете тънки ивички кашкавал и покрийте с останалата част. Така направете и останалата кайма.

Разделете булото на четири части и с всяка обвийте плескавиците. Печете на загрята скара или грил. Сервирайте със салата според сезона и пържени картофи.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
07.06.2016 18:56
Вкусно и сочно кюфте...
0
0
Diana
Diana
07.06.2016 15:17
Izglejda mnogo apetitno :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв