Сръбски геврек

07/06/2016
Diana
отDianaНовак1343
"Ха сега, що е то - Сръбски геврек ?"
Приготвяне60 мин.
Готвене30 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 162
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно лука, бекона и кашкавала, смесете ги с каймата. Разбъркайте сместа и сложете да престои в хладилник около 2 часа.

Навлажнете ръцете си и оформете 4 на брой кюфтета, чиято дебелина е около 1 пръст.

В средата им направете малка дупка, за да заприличат на гевреци. Намажете с олио и печете на умерено загрята скара за около 5 минути от едната страна.

Внимавайте да не ги препечете, защото трябва да останат сочни.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар