Свинско с два вида гъби

09/06/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67293117145
"Има нещо неустоимо и магическо в комбинацията от свинско месо и ароматни гъби, на мислите ли?"
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо574
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на едри парчета. Обелете и нарежете лука на полумесеци.

Сложете месото и лука в тава, подправете и сипете бульона.
Покрийте с алуминиево фолио и сложете в загрята фурна на 170 градуса за 1 час и 15 мин.

През това време подгответе гъбите. Почистете ги, кладницата накъсайте на едри парчета, а печурките нарежете.

Извадете тавата от фурната, сложете гъбите, добавете на няколко места от маслото, подправете с черен пипер и разбъркайте.

Поставете тавата отново във фурната за 15 минути до готовност на гъбите.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар