Пилешки дробчета с бекон на скара

09/06/2016
Добринка Петкова
отДобринка ПетковаМастър Шеф12522031396
"Има много причини човек никога да не стане вегетарианец, но тази рецепта за пилешки дробчета с бекон на скара е най-любимата ни от всички "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 122
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, почистете и подсушете пилешките дробчета. Нарежете бекона на тънки ленти, гъбите на две (ако са малки, ги оставете цели), а дробчетата на еднакви парчета.

Вземете парче бекон и обвийте дробчето. Така направете със всички дробчета. Вземете шишче и започнете да редите - дробче с бекон, гъбка, пак дробче и т.н.

Печете шишчетата на загрята скара или грил тиган, като ги обръщате периодично, докато беконът се запече и започне да се свива.

Поръсете готовите шишчета със сол, черен пипер и пресен магданоз. Сервирайте със салата според сезона.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

veselka
veselka
14.06.2016 22:21
БРАВО НА НАШАТА ДОБИ СЪС ЗЛАТНИТЕ РЪЦЕ!!!!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв