Талиатели Алфредо с пиле

13/06/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67395619475
"Аромат и вкус, които ще ви накарат да запратите книгата с рецепти през прозореца!"
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 654
  • Преглеждания за месеца153
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата в 4 литра вода с малко сол и зехтин според указанието на опаковката. Нарежете пилешкото филе на дребни парченца. Сложете в тиган маслото и зехтина, загрейте на котлона и сложете филето да се изпържи до златисто от всички страни.

Когато месото е готово сипете сметаната, добавете сол, черен пипер на вкус, скълцана скилидка чесън и чаша и половина настърган пармезан. Разбъркайте и гответе 3 минути.

Изцедете пастата в гевгир и добавете към пилето със соса. Разбъркайте талиателите добре, така че да се овкусят всички със соса. Махнете от котлона и сервирайте.

Поднесете пастата със нарязан на ситно магданоз, щипка черен пипер и няколко тънки резена пармезан.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Plesneva
Plesneva
05.09.2016 00:55
Позволих си да кача снимка,страхотни както винаги :)
0
0
Plesneva
Plesneva
13.06.2016 11:15
Обожавам ги,направо ти идвам на гости :))
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв