Свинско по македонски

05/08/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"Крехко свинско, богато гарнирано с пресни гъби - добавете и малко червено вино и всеки може да стане македонски комита "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 162
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаното на кубчета месо запържваме в маслото, докато побелее.

Прибавяме почистените и нарязани на ситно лук и моркови, червения пипер и 1 ч.ч. вода, задушаваме под капак, докато месото омекне.

Прибавяме нарязяните чушки, посоляваме и готвим още 10 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар