Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печени Чушки»Печени селски чушки

Печени селски чушки

Печени селски чушки
Снимка: Гергана Георгиева
1 / 4
14/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Не оберете ли чушките от личната си градина за тази салата, не може да гарантираме, че ще се получи толкова вкусно"

Необходими Продукти

  • чушки - 10 - 12 бр. селски
  • сол - 1 к.л.
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • оцет - 2 с.л. ябълков
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме чушките. Слагаме тиган с незалепващо покритие на котлона и като се нагорещи подреждаме чушките в него.

Печем чушките от всички страни. Опечените чушки ги обелваме, цепваме им връхчетата и ги осоляваме.

Посипваме ги с олио и натурален ябълков оцет и ги омешваме, за да се овкусят хубаво.

Подреждаме ги в чиния и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Наталия Петрова
Наталия Петрова
А защо "селски " чушки ?
15.06.2016 10:32
1
Покажи всички подкоментари