Кайма с гъби и доматен сос

17/06/2016
Йорданка
отЙорданкаИноватор3642571653
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 054
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В сгорещено олио запържваме каймата. Почистваме, измиваме и нарязваме гъбите. Добавяме ги към каймата. Ако нямате пресни гъби може да използвате от буркан.

Нарежете на ситно измития лук и чесън. Добавете ги към каймата. Разбъркайте добре. След като се позапържат добавете сол, смлян черен пипер и чубрица на вкус. Разбъркайте сместа .

Накрая добавете доматения сок и оставете да покъкри на котлона. Вместо доматен сок може да добавите настъргани домати. По желание може да се добавят още видове зеленчуци по вкус. Става бързо и вкусно.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!